Slider
Image is not available
Slider

Rad na sebi

Radionice

Već desetak godina organizujemo radionice samorazvoja. Radimo sa ljudima grupno i individualno. Sve radionice imaju informacioni i praktični dio. U informacionom kroz razgovor pojašnjavamo i istražujemo sve teme i dileme koje su od značaja osobi koja želi da se razvija u svjesnosti. U praktičnom segmentu kroz iskustvo vježbanja relaksacionih vježbi i meditacije razvijamo nove sposobnost. Gradimo nove, bolje i zdravije navike i oslobađamo se starih, loših i nezdravih. 

Vježbe su prirodne i nenaporne. Svako ih može izvoditi. Raznovrsne su i prilagođene potrebama i mogućnostima pojedinaca. Neke od vježbi su originalne i možete ih samo kod nas naći. Podrazumjeva se i individualan rad kod kuće. 

Do sada je naše programe prošlo nekoliko stotina polaznika. Polaznici su različiti ljudi, ali sa zajedničkom potrebom da žive bolje nego što je to trenutno. To su: preduzetnici, ekonomisti, pravnici, studenti, penzioneri, nezaposleni, psiholozi, profesori itd.

Polaznici prijavljuju pozitivne promjene u različitim aspektima svog života. Najkraće, rad na sebi poboljšava, održava i unapređuje zdravlje i kreativnost.

Radionice se održavaju u Podgorici i Petrovcu, tri puta sedmično. Trajanje radionice je dva sata. Program vode autori ,,Knjige o Tebi’’, Nebojša Vučković i Petar Perović. Povremeno organizujemo i cjelodnevne vikend seminare, te vježbanje u prirodi.

Volimo se susretati sa novim ljudima koji pokažu inicijativu i interesovanje za saradnju. Dajte nam priliku da vam budemo privremeni pomoćnici, da otkrijete kakvi sve možete biti i što sve umijete!